PODIUMKUNSTEN

Iedereen is welkom bij mij om een coachingtraject aan te gaan, ongeacht je beroep.
Door mijn professionele achtergrond in de muziekindustrie specialiseer ik me echter ook in coaching van mensen die werken in de brede culturele sector.
Daarom ben ik als coach aangesloten bij Podiumkunsten.

INTER.MEZZO

De missie van Podiumkunsten is dat iedereen die werkzaam is in de podiumkunsten- en muzieksector kan genieten van een kwaliteitsvolle en duurzame loopbaan.

Inter.Mezzo is het onderdeel van Podiumkunsten waarbij we loopbaanbegeleiding bieden aan wie werkt (of wil werken) in onze geliefde culturele sector.  Bij Inter.Mezzo vind je een aantal loopbaancoaches, waaronder mezelf, die allemaal een achtergrond hebben in de sector.  Lees hier meer over alle coaches.

WIE KAN BEROEP DOEN OP ONS?

Uitvoerende kunstenaars: zangers, muzikanten, acteurs, dansers,…

Alle overige beroepen in de professionele sector van de podiumkunsten: technici, productie- of logistiek medewerkers, bookers, managers, programmatoren, communicatiemedewerkers, uitvoerende of assisterende functies,…

Belangrijk: je kan bij ons terecht als werknemer maar ook als zelfstandige. Ook wie een managementfunctie heeft of leidinggevende is binnen de sector is welkom.

Zit je ergens mee in je loopbaan of twijfel je over loopbaanbeleiding? Aarzel niet om mij of een andere coach bij Inter.Mezzo vrijblijvend te contacteren.

MET WELKE VRAGEN KAN JE TERECHT BIJ EEN JOB COACH?

Tijdens een coachingtraject neem je tijd voor jezelf. Samen met je coach ga je dieper in op bepaalde aspecten van je loopbaan.
Die aspecten zijn voor iedereen anders. Dat betekent ook dat ik een coach zal zijn voor jou, op maat van jou.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij mij terecht kan. 
In principe kan je met eender welke werkgerelateerde vraag bij een job coach terecht.