PODIUMKUNSTEN

Iedereen is welkom bij mij om een coachingtraject aan te gaan, ongeacht je beroep.
Door mijn professionele achtergrond in de muziekindustrie specialiseer ik me echter ook in coaching van mensen die werken in de brede culturele sector.
Daarom ben ik als coach aangesloten bij Sociaal Fonds Podiumkunsten.

Op de homepage kon je al kijken of luisteren naar een podcast die ik deed over mijn hoofd- en bijberoep.  Ik was ook te gast in de Nederlandse podcast Brood en Spelen, waarin we het hadden over mentale gezondheid in de muziekindustrie. 

Klik op de foto om de podcast op Spotify te beluisteren.

INTER.MEZZO

De missie van Podiumkunsten is dat iedereen die werkzaam is in de podiumkunsten- en muzieksector kan genieten van een kwaliteitsvolle en duurzame loopbaan.

Inter.Mezzo is het onderdeel van Podiumkunsten waarbij we loopbaanbegeleiding bieden aan wie werkt (of wil werken) in onze geliefde culturele sector.  Bij Inter.Mezzo vind je een aantal loopbaancoaches, waaronder mezelf, die allemaal een achtergrond hebben in de sector.  Lees hier meer over alle coaches.

WIE KAN BEROEP DOEN OP ONS?

Uitvoerende kunstenaars: zangers, muzikanten, acteurs, dansers,…

Alle overige beroepen in de professionele sector van de podiumkunsten: technici, productie- of logistiek medewerkers, bookers, managers, programmatoren, communicatiemedewerkers, uitvoerende of assisterende functies,…

Belangrijk: je kan bij ons terecht als werknemer maar ook als zelfstandige. Ook wie een managementfunctie heeft of leidinggevende is binnen de sector is welkom.

Zit je ergens mee in je loopbaan of twijfel je over loopbaanbeleiding? Aarzel niet om mij of een andere coach bij Inter.Mezzo vrijblijvend te contacteren.

MET WELKE VRAGEN KAN JE TERECHT BIJ EEN JOB COACH?

Tijdens een coachingtraject neem je tijd voor jezelf. Samen met je coach ga je dieper in op bepaalde aspecten van je loopbaan.
Die aspecten zijn voor iedereen anders. Dat betekent ook dat ik een coach zal zijn voor jou, op maat van jou.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij mij terecht kan. 
In principe kan je met eender welke werkgerelateerde vraag bij een job coach terecht.

LOOPBAANCHEQUES OF NIET?

Denk je dat loopbaanbegeleiding iets voor jou kan zijn? Aarzel niet om me gratis & vrijblijvend te contacteren. 

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques? Prima! We spreken af en je kan je cheques bestellen. 

Voldoe je niet aan alle voorwaarden, maar je werkt wel in de professionele sector van Podiumkunsten & Muziek? Geef me toch gerust een seintje. Er zijn andere financieringsopties via Podiumkunsten mogelijk. We bekijken het graag voor je.