OVER MEZELF

Werk is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik voel dan ook niets dan trots over mijn bijna 20-jarige carrière in de entertainmentindustrie. Ik prijs me gelukkig dat ik altijd kunnen doen heb wat ik wou. Ooit zou ik gezegd hebben dat ik geluk heb gehad, maar dat zie ik nu anders. Een portie geluk kwam er zeker aan te pas. Maar ik besef meer dan ooit dat ik de énige manager ben van mijn eigen carrière. En dat geldt ook voor jou en jouw carrière.

Inzicht hebben in jezelf, je eigen motivaties en ambities kennen, weten wat je talent is (en wat niet), beseffen waar je energie van krijgt (en wat energie vreet), stilstaan bij je normen en waarden,… Dat inzicht hebben in jezelf is zo’n rijkdom.

Sinds enkele jaren ben ik me bewuster geworden van het belang van welzijn op de werkvloer. Dat is niet zomaar een verworven iets. In het beste geval voel jij je goed in je vel, heb je de ideale job, de beste collega’s, de perfecte work/life balans, een salaris naar wens, een topbaas, of heb je als baas een topteam. Maar veel vaker loopt er toch hier of daar iets niet lekker.

Jij bent de enige manager van jouw carrière. Investeer daarom in jezelf, het zal altijd opbrengen.

Ga eens na bij jezelf en jouw omgeving: hoeveel mensen ken jij die met burn-out te kampen hebben, of misschien ben jij het zelf wel? Ken je iemand die recent ontslagen werd? Of iemand die leidinggevende werd voor het eerst? Denk eens aan mensen in de zorgsector, die al zo lang onophoudelijk onder druk staan. Of aan mensen in de culturele sector, die plots (technisch) werkloos werden of zichzelf moesten heruitvinden,…

Er zijn zoveel problemen, kansen, wendingen die zich kunnen voordoen in de loop van iemands carrière. Als jobcoach wil ik mijn steentje bijdragen in jouw professionele ontwikkeling. In dat inzicht krijgen in jezelf. In jouw welzijn op de werkvloer.

Tamara Van Hul

Connecteer met me op FacebookLinkedIn of Instagram.

CV IN EEN NOTENDOP

Titel
2024-NOW
2022-NOW
JOB COACH bij Learning To Fly
2020-2024
LABELHEAD bij Virgin Music Benelux
2013-2020
PROMOTION & PROJECT MANAGER bij Virgin Music Benelux
2007-2013
PROMOTION MANAGER bij Universal Music Belgium
2004-2007
TV REDACTEUR bij Sylvester Productions, Warner Bros, Sultan Sushi
2001-2004
BACHELOR Communicatiebeheer / Journalistiek

COACHING OPLEIDINGEN

Titel
2022
Veerkrachtcoaching | Stress & Burn-out (Better Minds At Work)
2022
Loopbaancoaching (Het Coaching Atelier)
2022
Master Loopbaanbegeleiding (The Job Coach)
2022
Perfectionisme, piekeren, schuld & schaamte (Luc Swinnen)
2021
Stress & burn-out coaching (Luc Swinnen)
2021
Loopbaancoaching (Syntra)
2019
Leadership (Penta)