MANAGERS & LEIDINGGEVENDEN

Managers of leidinggevenden die aandacht besteden aan hun eigen persoonlijke groei zullen daarvan de vruchten plukken. Niet alleen jijzelf zal er wel bij varen maar jouw ontwikkeling zal ook een positieve invloed hebben op je team en op je business.

Je kan bij Learning To Fly werken op verschillende niveaus:

  • Ontwikkel je soft-skills verder.
  • Optimaliseer bepaalde bedrijfsprocessen.
  • Sparring.
  • De veerkracht van je team.

SOFT SKILLS

Soft skills kunnen je helpen je team beter te begrijpen, motiveren en ondersteunen. We kunnen samen bekijken welke vaardigheden je verder kan ontwikkelen. Enkele voorbeelden: 

BEDRIJFSPROCESSEN

Als kleine start-up doorgroeien naar een volwassen bedrijf met meerdere medewerkers kan ervoor zorgen dat je bepaalde processen moet introduceren binnen je organisatie. Enkele voorbeelden: 

In overleg bekijken we wat de noden zijn van jouw organisatie en creëren we nieuwe processen of  workflows die je extra structuur kunnen geven in de toekomst.

SPARRING

Bij sparring werk je niet noodzakelijk aan specifieke vaardigheden zoals de voorbeelden hierboven. Wel wissel je van gedachten met je coach over bepaalde thema’s die leven binnen je bedrijf of bij jezelf.

Als manager kan je je soms alleen voelen. In het beste geval kan je bij peers terecht, of bij je eigen leidinggevende als die er is. Maar vaak is dat niet het geval. En bij vrienden of binnen je gezin wil je liever over andere onderwerpen praten.

Bij sparring fungeer ik als klankbord voor je. Ik luister. Ik ben objectief, stel kritische vragen, durf je uitdagen.

Tamara-Van-Hul-KBL14-zwartLOW

Geef als organisatie een sterk signaal door in te zetten op welzijn op de werkvloer. Zet mij in als persoonlijke coach voor je hele team. Elke teamlid kan op eigen tempo en in alle vertrouwen met mij praten over eigen aangebrachte onderwerpen, ontwikkelpunten, pijnpunten en werkt zo aan de eigen veerkracht.

DE VEERKRACHT VAN JE TEAM

De cijfers omtrent stress, burn-out en langdurige afwezigheid van de werkvloer stijgen jammer genoeg jaar na jaar. Nochtans is er veel meer onderzoek, aandacht en awareness omtrent dit thema.

Het hoeft niet zover te komen. Er kan preventief gewerkt worden en je kan hier als bedrijf je steentje in bijdragen. Iedereen kan leren om stress-signalen beter of sneller te herkennen. Iedereen kan leren om de eigen veerkracht te vergroten.

Als organisatie en als manager kan je bezigzijn met het welzijn van je team, door hen persoonlijke coaching aan te bieden. Ik werk graag met jou aan een persoonlijk pakket, op maat van je bedrijf.

Zo heeft ieder teamlid dan op eigen tempo en naar eigen keuze recht op een aantal uur coaching. Ze kunnen dan praten met mij over alles wat hen bezighoudt op de werkvloer. Zij kiezen zelf de onderwerpen, de ontwikkelpunten, de pijnpunten,…

De gesprekken verlopen 100% vertrouwelijk.

Neem contact met me op om te bekijken wat ik kan betekenen voor je team.